Karen_Geraakt-Worden

Karen Poisson

Zorg geven aan mensen … het hoorde van jongs af bij wie ik ben. Ik maakte mijn beroepskeuze van daaruit en in mijn privé leven beleefde ik die zorg als vrouw, als partner, als moeder, als dochter, … ten volle. Persoonlijkheidsvorming, de opleiding Gestalttherapie en verschillende vormen van emotioneel lichaamswerk zijn mijn hulpmiddelen geweest om verder uit te zuiveren en te groeien. Goede zorg geven impliceert immers ook: zorg vragen voor jezelf, kunnen ontvangen van anderen en leren gepast en gedoseerd geven.

De zorg voor mezelf en mijn lichaam in de vorm van gezonde voeding, beweging, dans, meditatie en vooral massage was in mijn groeiproces van grote betekenis. In moeilijke levensmomenten vond ik er telkens mijn kracht in terug.

Vanaf mijn eerste massage-ervaring kregen mijn handen – of : ‘kreeg ik’ – meer en meer zin om zelf massage te geven en de deugddoende werking ervan te laten ervaren door anderen. Ik volgde sindsdien enthousiast talrijke massage-opleidingen en startte thuis een praktijk, waarvan je nu de website leest.
Ik bied je in een rustig ingerichte ruimte in mijn huis: een sfeer van respect, sereniteit, veiligheid en warme zorg, zodat je kan genieten van het heilzame van massage. Ik werk met natuurlijke olie op de naakte huid en geef meestal een volledige lichaamsmassage die anderhalf uur duurt.

Masseren doe ik vanuit de holistische visie. Deze benadert de mens in zijn totaliteit: lichaam en geest zijn één. Wat goed is voor je lijf werkt deugddoend op je geest. In vloeiende bewegingen maak ik verbinding van kop tot teen.

Wie rust en ontspanning zoekt kan voor een relaxerende massage bij me terecht. Maar ook mensen die zich in een moeilijke periode willen laten ondersteunen, mensen met een handicap of ziekte, mensen die het contact met hun lichaam willen herstellen, zorgverleners uit zelfzorg.

Gevolgde opleidingen:

– Maatschappelijk Werk (1974 tot 1977) –
– Persoonlijkheidsvorming P.R.H. (1991 tot 2001) –
– Gestalttherapie (2002 tot 2006) –
– Aromatische Massage (2006 tot 2007) –
– Holistische Massage (2003 tot 2004) –
– Sensitieve Massage (2004) Massagetherapie (2009 tot 2010) –
– Cranio-Sacrale Relaxatie (2010) –
– Talrijke weekends massage en lichaamswerk (sedert 1995) –
– Integratieve Massage (2015 – 2016)
– Erkend masseur –

www.vindeentherapeut.be