Door corona nemen we een aantal maatregelen in acht. Het zijn richtlijnen uit de algemene richtlijnen van de overheid voor de sectoren met lichamelijk contact.

Ik werk enkel op afspraak (telefonisch – per mail) en één op één.

Cliënten met gezondheidsklachten (hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid met of zonder koorts) dienen de afspraak te annuleren. Als ik diezelfde klachten heb, zeg ik ook de afspraak af.

Cliënten dienen een mondmasker te dragen die neus, mond en kind bedekt, vastgemaakt achter de oren. Zelf draag ik een chirurgisch masker (CE gekleurd) en bij het masseren van de voorkant van het lichaam ook een faceshield.

Ik geef geen gelaatsmassage, geen duomassage.

Meebrengen: een proper paar sokken (om aan te doen na de massage). Als je dat verkiest mag je je eigen handdoeken mee brengen.

Ik laat voldoende tijd (min. 30 minuten) tussen de cliënten om de ruimte te verluchten en te ventileren.

Bij de begroeting geef ik geen handdruk, geen omhelzing

Jas achterlaten over een stoel op het gelijkvloers.

Ik voorzie op verschillende plekken in de praktijk handgel om bij aankomst en vertrek, voor en na de massage de handen te ontsmetten.

Toiletgebruik en de mogelijkheid om de handen te wassen: op de 2de verdieping en uitsluitend voor gebruik door cliënten. Toilet wordt na gebruik volledig ontsmet.

Ik bied geen drank aan

Er is geen wachtruimte. Cliënten die te vroeg komen dienen buiten te wachten.

Papieren tissues en handdoekjes zijn ter beschikking

Ik was de handen bij aanvang en na afloop van de massage

Betaling: 65€ –  contactloos te betalen 

Ik neem de vereiste hygiënische maatregelen in acht in verband met afval, gebruikt beschermingsmateriaal, te wassen handdoeken en eigen kledij.

Deze maatregelen worden uitgehangen. Ik deel ze vooraf mee aan cliënten.