relaxerende aromamassage ,  chakramassage , metamorfosemassage ,  cranio-sacrale relaxatie  ,  integratieve massage ,  manuele lymfendrainage ,  massage aan mensen met een beperking en/of chronische ziekte ,  zwangerschapsmassage , 
massageworkshop

Cranio-Sacrale Relaxatie

De cranio-sacrale relaxatie volgt het ritme van uitzetting en inkrimping van schedel tot heilig been ingevolge de beweging in de vloeistof tussen de vliezen rond hersenen en ruggemerg. Door lichte aanraking van schouders, schedel en wervelkolom wordt de cranio-sacrale puls voelbaar. Door ze te volgen en door de warmte van mijn handen, ga ik steeds een laagje dieper voelen. Op een bepaald moment bereikt de relaxatie een ‘Still Point’. Dit is het moment waarop de puls in het centraal zenuwstelsel stilvalt: er is geen aanmaak of afvoer van vloeistof. Voor de ontvanger is het een moment waarop het lichaam zich maximaal herstelt, integreert, tot rust komt, vergelijkbaar met de slaaptoestand.

De cranio-sacrale relaxatie is een subtiele vorm van massage die bestaat uit zachte technieken waarbij geen olie of strijkingen gebruikt wordten.
Ze werkt bovenop de kledij van de cliënt.

Let wel: de Cranio-sacrale relaxatie duurt 1 ½ uur (gesprek inbegrepen). Ze kan ook deels opgenomen worden in de gewone aromatische massage.