relaxerende aromamassage ,  chakramassage , metamorfosemassage ,  cranio-sacrale relaxatie  ,  integratieve massage ,  manuele lymfendrainage ,  massage aan mensen met een beperking en/of chronische ziekte ,  zwangerschapsmassage , 
weekends holistische massage

Weekends Holistische Massage

Na ruime ervaring met het geven van massage, organiseer ik jaarlijks in samenwerking met I.V.C. (Inspireren – Veranderen – Communiceren) een massageweekend.
Gedurende dit weekend gaan we op een ervaringsgerichte manier om met aanraken en aan-geraakt worden, met geven en ontvangen, met lichamelijkheid en sensualiteit.
Vanuit de holistische visie betekent massage een uitwisseling van energie tussen diegene die massage geeft en diegene die ze ontvangt. Massage is een harmonisch samenspel van lichaam en geest tussen twee individuen, een gevoelvolle communicatie zonder woorden. Bovendien brengt holistische massage een diepe lijfelijke en mentale ontspanning teweeg.
Het weekend staat open voor iedereen die bereid is om op een bewuste en respectvolle manier lichamelijk met elkaar en met aanraking om te gaan. Op die manier biedt massage de kans om dichter bij jezelf en bij elkaar te komen. Samen genieten staat in dit weekend centraal. Op het einde van het weekend ben je in staat om een volledige lichaamsmassage te geven.

Praktisch:

Je kan als partners, in duo of individueel inschrijven
– Locatie –
Hof Zevenbergen – Kasteeldreef 22 – 2520 Ranst
– Begeleiding –
Karen Poisson
– Assistentie –
An Roose en Daniël Ooms
– Volgend weekend –
17 & 18 november 2018
klik hier voor online inschrijving